Read Kanuni erotik i Kurtit by Lis Bukuroca Online

kanuni-erotik-i-kurtit

Gjykat e nderuar, zoti profesor sht njeri i pamoralsh m Ka pasur n shtrat t vetin gati t gjitha grat e koleg ve dhe t gjitha shoqet e bashk shortes Madje, sa di un , ka shum f mij me gra t huaja dhe dini si shpjegonte k t Po b j detyr n e evolucionit , thoshte E v shtronte si vet flijim social K t ma ka th n mua Mburrej se respektonte urdh resat fisnore Sa her nj koleg i tij shkonte n ndonj simpozium, ose universitet jasht vendit, ai shfaqej tek sht pit e tyre sepse ata, shumica, nuk merrnin grat me vete dhe ky k t akt, k to vizita, i shpjegonte si bamir si E quante edhe karma duke th n se d rgohej nga universi, sepse burrat e tyre, diku n bot , ishin duke b r me grat e huaja pik risht k t q b nte ai tani me t tyret Besonte seriozisht at mision si akt human Merreni me mend Nuk dua t p rmend k tu f mij t, q ka sepse mund t rr noj disa bashk short si, por f mij t q ka zonja Rosentreter, jan t tij , tha studentja ime Christina Garc a del Pompino de la Cueva de Lourdes....

Title : Kanuni erotik i Kurtit
Author :
Rating :
ISBN : 1545375054
ISBN13 : 978-1545375051
Format Type : Hardcover
Language : Albanisch
Publisher : CreateSpace Independent Publishing Platform Auflage 1 22 April 2017
Number of Pages : 204 Seiten
File Size : 988 KB
Status : Available For Download
Last checked : 21 Minutes ago!

Kanuni erotik i Kurtit Reviews

  • Morina
    2019-04-27 06:31

    Shkrimtari ketu e ka pershkruar shume mire shqiptarin intelektual te emigruar ne gjermani.Ju do te keni rastin te njiheni edhe njeher me veten tuaj neper shume kapituj e neper vite, sa mire ju ka pershkruar shkrimtari.Duke u nisur qe nga profesionet e shumta qe eshte detyruar te mesoj intelektuali shqiptar, valvitjet me dashurin gjithandej, krimi qe ndodhe ne nderkohe per dashurin, proceset gjyqesore etj etj etj...Kanun "erotik" se jo mahi!